Mobiele frituur

Weet u dat het mogelijk is om een mobiele frituur bij u thuis of op het werk te laten komen? Bij Frietmobiel.nl kunt u nu een mobiele frituur huren, deze zorgt voor overheerlijke snacks en friet op lokatie.

Op een door u gewenste lokatie en tijdstip komt onze mobiele frituur en verzorgt het eten voor alle gasten. U kunt zelf van te voren kiezen wat u uw gasten wilt aanbieden. Hier kunnen we vooraf een prijs voor bespreken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Of het nu gaat om een evenement, bruiloft, personeelsfeest, communie of (her)opening, een mobiele frituur valt altijd in de smaak. In onze HACCP goedgekeurde mobiele frituur leveren wij alleen kwaliteitsproducten. Onze diverse snacks komen van diverse hoogstaande leveranciers. Alles bakken wij in 100 % plantaardig frituurvet/olie. Zo kunnen wij u altijd kwaliteit aanbieden!

In Nederland of BelgiŽ? Wij komen graag met onze mobiele frituur bij u langs. Voor actuele prijzen kunt u kijken onder het kopje prijzen, u kunt ons natuurlijk ook bellen op 06-46440295.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Mailen kan uiteraard ook: info@frietmobiel.nl